1. Evaluări oricând din trecut: în ultimii 8 ani

Fie că e vorba de ianuarie 2008 sau de iunie 2015, astăzi, poți să-ți faci evaluarea ca și cum timpul a stat în loc iar piața imobiliară a rămas aceeași. Acest lucru este posibil datorită bazei de date care stă în spatele EPI, cu un istoric al ofertelor imobiliare din piață încă din 2008. Trebuie doar să alegi data analizei iar sistemul îți pune la dispoziție toate ofertele din ultimele 6 luni.

din 2008
2. Proprietăți verificabile

Cu un singur click poți verifica orice anunț pe care vrei să-l folosești în evaluarea ta, astfel, ai încredere că toate ofertele comparabile folosite sunt 100% eligibile. Mai mult, comparabilele pot fi printate sau exportate ca PDF/ Word și atașate direct ca anexe în rapoartele de evaluare.

detalii comparabile
3. Aria de piață și valorile medii din zona analizată

Prin raportarea la valorile medii din zona analizată (preț, zile în piață, suprafață utilă etc.) îți poți face foarte rapid o primă impresie despre proprietatea evaluată. În același timp, aria de piață te ajută să afli specificul zonei și să alegi cele mai bune comparabile.

informatii suport
4. Grilă actualizată automat, fără greșeli de calcul

Calculele sunt actualizate imediat în întreaga grilă, astfel orice greșeală de calcul este evitată. Toate câmpurile sunt editabile iar evaluatorul poate efectua ajustările dorite, grila recalculându-se instant.

8 comparabile

5. Până la 8 comparabile deodată

Cu cât ai mai multe comparabile în Grila de Piață cu atât evaluarea va fi mai aproape de realitatea din piață.

6. Flexibilitate la alegerea elementelor de comparație

Pentru a avea o analiză cât mai completă, se pot adăuga elemente de comparație specifice proprietății subiect, ca de exemplu Boxă, Cheltuieli necesare imediat după cumpărare, garaj, sau orice alt nou element creat de tine.

Administrare grila
7. Raport salvat automat sub formă de PDF/Word

La final, ai raportul de evaluare salvat sub formă de PDF/Word cu absolut toate datele incluse:

  • Prezentarea proprietății analizate, inclusiv poze, dacă sunt disponibile
  • Detalii despre fiecare comparabilă în parte, inclusiv poze dacă au fost publicate
  • Localizarea pe hartă a tuturor proprietăților folosite în evaluare
  • Grila împreună cu comentariile noastre
  • Analiza de piață

>> Testează EPI gratuit!

Trimite-ne un E-mail cu datele tale de contact pe: vanzari@analizeimobiliare.ro și îți vom activa aplicația timp de 15 zile!