Cercetarea pieței

Analize Imobiliare este prima și cea mai de încredere platformă online de informații imobiliare din România. Oferim analize la nivel național, având încrederea băncilor renumite din țară, a celor mai importanți creditori ipotecari, precum și a dezvoltatorilor de top, toți utilizând produsele noastre, cum ar fi Indicii de prețuri și Rapoartele de piață.

Indici de prețuri

Construiți pe cea mai cuprinzătoare și detaliată bază de date cu proprietăți imobiliare din România, cu înregistrări din ultimii 15 ani, indicii de preț furnizează informații valoroase despre cele mai importante tendințe istorice și actuale ale pieței proprietăților rezidențiale la nivel național, în reședințele de județ și principalele regiuni de dezvoltare.

CONTACT

Analiza comparativă

O analiză comparativă fiabilă este esențială atunci când vine vorba de monitorizarea și verificarea valorilor de piață ale tipurilor de proprietăți situate în diferite zone. Analiza noastră combină surse de încredere într-un singur set de date astfel încât să poată furniza valori corecte și actuale, prețuri minime, medii și maxime de vânzare și de închiriere pentru proprietăți rezidențiale și comerciale în diferite arii de piața din toate cele 41 reședințe de județ, precum și în alte localități.

Contact

Analiza de lichiditate

În comparație cu alte tipuri de investiții, cele din domeniul imobiliar implică o decizie pe termen lung. Suntem de părere că lichiditatea pieței este cel mai important indicator în orice decizie referitoare la investiții și creditare. Drept urmare, analizăm și interpretăm toți indicatorii care descriu gradul de lichiditate pentru toate localitățile din România, combinând înregistrări publice și private de încredere, cifrele cheie fiind numărul tranzacțiilor, timpul petrecut pe piață și volumul pieței (oferta).

CONTACT

Monitorizarea pieței locuințelor nou-construite

Începând cu 2016, Imobiliare.ro și Analize Imobiliare lucrează la cea mai detaliată analiză de piață privind dezvoltatorii imobiliari din România. Proiectele rezidențiale din România sunt monitorizate periodic în zonele metropolitane ale principalelor orașe: București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova și Brașov. La cerere, monitorizam și alte orașe.

Contact

Rapoarte personalizate pentru dezvoltatori

Informații complete, cu date istorice și actualizate, sunt esențiale atât pentru a lua cele mai bune decizii strategice de afaceri, cât și pentru a investi în proiecte rezidențiale. Indiferent de stadiul proiectului, înțelegerea contextului pieței imobiliare este ceea ce oferă principalul avantaj competitiv.

CONTACT
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână